ОРТОПЕДИ В БУРГАСКА БОЛНИЦА ЩЕ ПРЕГЛЕЖДАТ ПРЕЗ ОКТОМВРИ БЕЗПЛАТНО ВЪЗРАСТНИ ХОРА

Лекари от клиниката по ортопедия на УМБАЛ Бургас ще преглеждат безплатно през октомври възрастни хора, съобщиха от лечебното заведение. Кампанията се организира съвместно с медицинския център на болницата „Св. Николай Чудотворец“ и е посветена на 20-годишнината на центъра. Тя ще се проведе в ортопедичния кабинет, а фокус са възрастните хора с продължителни болки и затруднения в ставите. Направление от личен лекар не се изисква.

За преглед могат да се запишат пациенти над 60 години, които имат оплаквания, сред които – болки в ставите, в таза, коленете, раменете, стъпалата, трудно раздвижване, ограничение в движенията. Пациенти с вече сменени стави, които продължават да изпитват дискомфорт, болка или други оплаквания, също могат да се запишат за консултация.

Прегледите ще се осъществяват след записване на час на тел.: 0879 522490, който  е активен всеки делничен ден от 12:00 до 13:00 ч. Пациентите трябва да носят предходната медицинска документация – епикризи и стари изследвания, ако разполагат с такива.

Напиши първи коментар

Коментари

Your email address will not be published.


*