„ПЪРВИ ГРИЖИ ЗА НОВОРОДЕНОТО“ Е ПОРЕДНАТА ТЕМА В УЧИЛИЩЕТО ЗА БРЕМЕННИ НА УМБАЛ „ПЪЛМЕД“

Училището за бременни и бъдещи родители на УМБАЛ „Пълмед“ ще представи темата „Първи грижи за новороденото“ по време на следващата си лекция от безплатния присъствен курс, съобщиха от лечебното заведение. Тази пета поред лекция ще бъде на 4 април, четвъртък, от 14:00 часа  в зала „Хипократ“ в ДКЦ „Пълмед“, Пловдив, на ул. Перущица 1A.

Лекцията ще бъде изнесена от д-р Диана Аргирова – неонатолог и педиатър в отделението по неонатология на болницата, която ще обясни, наред с редица други правила, например как и с какво да къпем бебето и как да се грижим за хигиената на нежната му кожа. Ще има практическа част и демонстрация на най-важните умения, които трябва да придобият младите родители при грижата си за новороденото.

На 11 април д-р Мария Търнева – началник на отделението по неонатология в „Пълмед“, ще запознае бъдещите и настоящи майки и татковци с важната тема „Адаптационен синдром при новородените“.

За да присъствате на лекцията, трябва да се запишете предварително през платформата Superdoc.bg: https://superdoc.bg/lekar/uchilishte-za-bremenni-i-roditeli-dkts-palmed или на тел.: 032 607 300.

Напиши първи коментар

Коментари

Your email address will not be published.


*